Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Щодо актуальних питань з одноразового (спеціального) добровільного декларування під час вебінару

, опубліковано 09 листопада 2021 о 17:28

Днями у столичній податковій службі відбувся черговий вебінар для платників податків столиці. Тема заходу: «Актуальні питання одноразового (спеціального) добровільного декларування».

«Декларанти мають право подати одноразову (спеціальну) добровільну декларацію із зазначенням активів, що їм належать, та з яких не були сплачені податки і збори протягом будь-якого з податкових періодів, що мали місце до 01 січня 2021 року. У добровільній декларації не потрібно вказувати інформацію про джерела походження задекларованих активів», – розповів заступник начальника податкової м. Києва Вадим Дідок, відкриваючи захід.

Під час заходу столичні податківці розповіли про те хто і як може скористатися одноразовим (спеціальним) добровільним декларуванням, терміни проведення такого декларування та розміри збору з одноразового (спеціального) добровільного декларуванням.

Крім того, увагу онлайн слухачів закцентували на тому, що на офіційному вебпорталі ДПС функціонує банер «Одноразове добровільне декларування», в якому розміщена актуальна інформація щодо кампанії одноразового (спеціального) добровільного декларування.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine