Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про електронні сервіси ДПС та переваги користування КЕП під час онлайн засідання «круглого столу»

, опубліковано 01 жовтня 2021 о 17:08

Сьогодні в Головному управлінні ДПС у м. Києві відбулося тематичне онлайн засідання «круглого столу» для представників бізнесу столиці. Тема заходу: «Електронні сервіси ДПС та переваги користування кваліфікованим електронним підписом».

«Завдяки роботі електронних сервісів ДПС платники мають можливість подати звітність, отримати необхідні послуги, довідки чи інформацію не виходячи з офісу чи будинку. Для цього необхідно лише отримати кваліфікований електронний підпис у представництвах Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг ІДД ДПС або будь-яких інших Кваліфікованих надавачів електронних довірчих послуг та/або акредитованих центрів сертифікації ключів», – повідомив заступник начальника податкової
м. Києва Вадим Дідок, відкриваючи захід.

Для зручності платників, фахівці Головного управління ДПС у м. Києві продемонстрували механізм подання річної податкової та фінансової звітності через Електронний кабінет. Крім того, податківці розповіли, які переваги надає використання КЕП в електронному документообігу.

На завершення онлайн засідання «круглого столу» спікери надали відповіді на питання, які надходили від учасників заходу.

Подібні заходи будуть проводитись і надалі.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine