Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про ключові норми Закону України № 1539-IX під час зустріч з платниками податків

, опубліковано 26 листопада 2021 о 14:48

У ДПІ Оболонського району Головного управління ДПС у м. Києві відбулася зустріч фахівців ДПІ із столичними платниками податків.

Під час заходу обговорювали питання одноразового (спеціального) добровільного декларування.

«Подача одноразової добровільної декларації є лише правом, а не обов’язком фізичної особи. Водночас легалізування раніше набутих активів, дає можливість вільно використовувати їх в майбутньому», – повідомив начальник ДПІ в Оболонському районі Головного управління ДПС у м. Києві Кирило Нечепорук відкриваючи зустріч.

Представники податкової детально розповіли про норми Закону № 1539-IX, зокрема, про об’єкти декларування, ставки збору, процедуру сплати та особливості подання декларації.

Окрім того, поінформували учасників зустрічі про інформаційні джерела на яких розміщуються роз’яснювальні матеріали із зазначеної тематики.

На завершення заходу податківці нагадали, що столичною податковою щоденно з 10.00 до 11.00 години, за телефоном 454-67-00, проводиться «гаряча лінія» – Час добровільного декларування. Кожен охочий може зателефонувати та розібратися в нюансах щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine