Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Столичні податківці під час онлайн семінару розповіли про можливості Електронного кабінету

, опубліковано 05 жовтня 2021 о 16:39

Сьогодні в Головному управлінні ДПС у м. Києві відбувся черговий онлайн семінар для суб’єктів господарювання столиці. Тема заходу: «Електронний кабінет – сучасний механізм взаємодії платника податків та Державної податкової служби».

Зокрема, під час заходу податківці наголосили, що для забезпечення платникам податків широкого доступу до отримання електронних сервісів та поліпшення умов щодо реалізації їх прав та обов’язків інтерфейс Електронного кабінету постійно удосконалюється.

«На сьогодні інтерфейс Електронного кабінету відповідає вимогам створення офіційних вебсайтів (вебпорталів) органів виконавчої влади та є доступним для користувачів з порушенням зору, слуху, опорно-рухового апарату, мовлення та інтелектуального розвитку, а також з різними комбінаціями порушень», – підкреслив заступник начальника столичної податкової Вадим Дідок.

Також, учасникам заходу розповіли про можливості Електронного кабінету та звернули увагу, що в Електронному кабінеті постійно оновлюються актуальні інструкції щодо використання його можливостей.

Наприкінці заходу податківці надали відповіді на запитання платників.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine