Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про порядок отримання довідки про доходи через Електронний кабінет під час онлайн засідання «круглого столу»

, опубліковано 12 жовтня 2021 о 16:51

Сьогодні в Головному управлінні ДПС у м. Києві відбулося чергове онлайн засідання «круглого столу» для платників податків. Тема заходу: «Порядок отримання довідки про доходи через Електронний кабінет».

Фахівці столичної податкової розповіли про переваги користування електронними сервісами ДПС та як отримати довідку про доходи, не відвідуючи податкову.

«Довідку про доходи можна отримати онлайн, скориставшися сервісом «Електронний кабінет». Для цього, необхідно здійснити вхід до Електронного кабінету перейшовши за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, або через субсайт Головного управління ДПС у м. Києві офіційного вебпорталу ДПС та у розділі «ЕК для громадян» обрати «Запит про суми виплачених доходів», – про це під час заходу розповів заступник начальника податкової м. Києва Вадим Дідок.

Крім того, податківці наголосили, що для входу до приватної частини Електронного кабінету необхідно мати кваліфікований електронний підпис.

На завершення онлайн засідання «круглого столу» слухачі мали можливість поставити запитання фахівцям столичної податкової щодо заявленої теми.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine