Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про право на податкову знижку під час вебінару

, опубліковано 01 листопада 2021 о 16:55

Сьогодні в Головному управлінні ДПС у м. Києві відбувся черговий вебінар для платників податків столиці. Під час заходу детально обговорили порядок застосування громадянами права на податкову знижку та перелік витрат, які можна включити до податкової знижки.

Відкриваючи захід заступник начальника столичної податкової Вадим Дідок наголосив: «До податкової знижки включаються фактично здійснені протягом звітного податкового року платником податку витрати, підтверджені відповідними платіжними та розрахунковими документами, зокрема квитанціями, фіскальними або товарними чеками, прибутковими касовим ордерами, що ідентифікують продавця товарів (робіт, послуг) і особу, яка звертається за податковою знижкою, а також копіями договорів за їх наявності в яких обов’язково повинно бути відображено вартість таких товарів (робіт, послуг) і строк оплати за такі товари (роботи, послуги)».

Також фахівці столичної податкової підкреслили, що копії зазначених документів (крім електронних розрахункових документів) надаються разом з податковою декларацією, а оригінали цих документів підлягають зберіганню платником податків протягом строку давності, встановленого законодавством.

На всі питання щодо заявленої теми, які надходили від платників податків були надані кваліфіковані відповіді.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine