Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про надходження, які спрямовано до бюджетів усіх рівнів обговорювали під час онлайн зустрічі

, опубліковано 22 грудня 2021 о 10:15

«З початку 2021 року платники податків м. Києва перерахували до бюджетів усіх рівнів 121 мільярд 968 мільйонів гривень податків, зборів та платежів. Це на 12 мільярдів 15 мільйонів гривень, або на 11 % перевищено минулорічні надходження за аналогічний період», – повідомила начальник Головного управління ДПС у м. Києві Злата Лагутіна під час онлайн зустрічі.

До Державного бюджету у січні – листопаді 2021 року надійшло 86 мільярдів 35 мільйонів гривень, що на 4 мільярди 607 мільйонів гривень, або на 6 % більше ніж за аналогічний період минулого року.

За 11 місяців 2021 року до місцевого бюджету столичні платники податків сплатили 35 мільярдів 933 мільйони гривень податків, зборів та обов'язкових платежів. Так, надходження за січень – листопад поточного року перевищили відповідний показник 2020 року на 26 %, додатково бюджет столиці отримав 7 мільярдів 408 мільйонів гривень.

На завершення онлайн зустрічі Злата Лагутіна зазначила: «Збільшення сплати податків і зборів до бюджетів усіх рівнів сприяє економічному розвитку держави в подальшому».

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine