Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У столичній ДПС проведено онлайн семінар на тему: «Дії платника у разі виявлення несправностей ПРРО»

, опубліковано 30 листопада 2021 о 17:09

Сьогодні за участю заступника начальника Головного управлінні ДПС у м. Києві Інни Якушко було проведено черговий онлайн семінар для платників податків столиці на тему: «Дії платника у разі виявлення несправностей ПРРО».

У ході заходу податківці поінформували онлайн слухачів, що у разі виявлення пошкодження у ПРРО, платник засобами телекомунікацій має подати до контролюючого органу відповідне повідомлення за встановленою формою. Повідомлення також надсилається виробнику ПРРО та/або центру сервісного обслуговування (за наявності).    

«У разі наявності несправностей ПРРО або його викрадення чи компрометації особистого ключа суб’єкт господарювання зобов’язаний протягом дня, в якому виявлено несправність, направити до контролюючого органу і виробника ПРРО та/або центру сервісного обслуговування (за наявності) Повідомлення про виявлення несправностей ПРРО за формою № 2-ПРРО», – під час заходу повідомила Інна Якушко.

На всі запитання, які виникали у платників податків під час онлайн семінару податківці надали вичерпні та змістовні відповіді.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine