Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Щодо подання заяви про внесення змін до ДРФО через Електронний кабінет під час зустрічі

, опубліковано 24 листопада 2021 о 16:46

Сьогодні у столичній податковій службі було проведено чергову онлайн зустріч з платниками податків за участю заступника начальника Головного управління ДПС у м. Києві Вадима Дідка. Тема заходу: «Подання заяви про внесення змін до ДРФО через Електронний кабінет».

Фахівці столичної податкової звернули увагу онлайн слухачів, що заяву за ф. № 5ДР та скановані копії документів можна подати через Електронний кабінет. Інформацію щодо надходження до ДРФО такої заяви, можна переглянути в меню «Вхідні/вихідні документи» приватної частини Електронного кабінету у вкладці «Відправлені документи».

Також податківці зауважили, що повідомлення про прийняття/ неприйняття заяви фізична особа отримує протягом одного робочого дня після надсилання заяви за ф. № 5ДР.

«З рекомендаціями щодо внесення змін до ДРФО засобами ІТС «Електронний кабінет» можна ознайомитися на офіційному вебпорталі ДПС у рубриці: Головна/Фізичним особам/Подання відомостей для реєстрації фізичної особи/внесення змін до ДРФО засобами ІТС «Електронний кабінет»», – підкреслив Вадим Дідок.

На завершення заходу фахівці податкової м. Києва надали вичерпні відповіді на всі запитання щодо заявленої теми.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine