Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Столичні податківці провели онлайн засідання «круглого столу» з питань одноразового (спеціального) добровільного декларування

, опубліковано 20 грудня 2021 о 09:18

Сьогодні в Головному управлінні ДПС у м. Києві відбулося тематичне онлайн засідання «круглого столу» для платників податків Києва. Тема заходу: «Одноразове (спеціальне) добровільне декларування фізичними особами належних їм активів та сплата одноразового збору до бюджету».  

Участь у заході взяли заступник начальника податкової м. Києва Вадим Дідок та фахівці столичної податкової.

Відкриваючи захід, Вадим Дідок зазначив: «Столичною податковою на постійній основі проводиться робота щодо інформування громадян з питань одноразового (спеціального) добровільного декларування».

Фахівці ДПС Києва детально розповіли про інформаційні джерела на яких розміщуються інформаційно-роз’яснювальні матеріали щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування.   

Також податківці звернули увагу онлайн слухачів на те, хто може скористатися правом на одноразове (спеціальне) добровільне декларування та на кого таке право не поширюється. Окремо зупинилися на питанні чи потрібно подавати одноразову (спеціальну) добровільну декларацію, за об’єкти рухомого або нерухомого майна, які були отримані у спадок (подарунок) від члена сім’ї першого або другого ступеня споріднення.    

На завершення заходу столичні податківці надали вичерпні відповіді на всі запитання щодо заявленої теми.  

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine