Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Столичні податківці розповіли про порядок подання одноразової добровільної декларації під час онлайн зустрічі

, опубліковано 06 січня 2022 о 11:12

Днями в Головному управлінні ДПС у м. Києві було проведено тематичну онлайн зустріч зі столичними платниками податків. Тема заходу: «Порядок подання одноразової добровільної декларації».

«Подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації не є окремим спеціальним порядком офіційного визнання або підтвердження державою фактів виникнення, переходу або припинення прав на активи, щодо яких подається така декларація», – зауважив заступник начальника столичної податкової Вадим Дідок, відкриваючи захід.  

Під час заходу фахівці столичної податкової розповіли про порядок заповнення одноразової добровільної декларації та звернули увагу онлайн слухачів, що на вебпорталі ДПС України у банері «Одноразове добровільне декларування» можна ознайомитися з формою одноразової добровільної декларації, прикладами її заповнення та покроковою інструкцією подання одноразової добровільної декларації.

Наприкінці заходу учасникам зустрічі надали вичерпні відповіді на всі запитання щодо заявленої теми, а також рекомендували долучатися до інформаційних ресурсів ДПС.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine