Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Столичні податківці провели тематичні зустрічі з питань РРО/ПРРО для платників податків Печерського району

, опубліковано 18 січня 2022 о 15:49

Сьогодні у Центрі обслуговування платників ДПІ Печерського району м. Києва було проведено дві тематичні зустрічі зі столичними платниками податків. Темою заходів було застосування реєстраторів розрахункових операцій та/або програмних реєстраторів розрахункових операцій суб`єктами господарювання.

Фахівцями столичної податкової було поінформовано слухачів про те, що підприємці мають можливість самостійно вирішувати, який вид реєстратора використовувати –апаратний РРО чи ПРРО. Так, останній можна встановити завантаживши безкоштовне програмне забезпечення від ДПС.

Також у ході зустрічей обговорювалися питання щодо процедури обліку товарних запасів та акцентувалась увага на тому, яка категорія платників зобов`язана його вести.

Податківці наголосили на важливості та необхідності застосування реєстраторів розрахункових операцій та/або програмних реєстраторів розрахункових операцій.

Слухачі мали змогу дізнатися про інформаційні джерела на яких розміщуються роз’яснювальні матеріали із зазначеної тематики.

На завершення заходів фахівці надавали вичерпні відповіді на запитання платників податків та розповсюджували друковану продукцію щодо РРО/ПРРО.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine