Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Важливі питання застосування РРО/ПРРО суб`єктами господарювання як тема чергового онлайн семінару

, опубліковано 18 січня 2022 о 17:49

Сьогодні столичні податківці провели тематичний онлайн семінар із платниками податків м. Києва. Захід проводився за допомогою платформи для онлайн-конференцій – ZOOM і темою для обговорення стало питання застосування РРО/ПРРО суб`єктами господарювання.

Відкрила захід заступник начальника Головного управління ДПС у м. Києві Інна Якушко, яка підкреслила, що РРО стає простішим, швидшим та більш доступним для ведення бізнесу.

Столичні податківці детально розповідали як завантажити програмне забезпечення та про всі тонкощі його використання. Також зауважили, що з покроковою відеоінструкцією «Як завантажити програмне забезпечення ПРРО Каса» можна ознайомитися на офіційному вебпорталі ДПС за адресою: Головна/БАНЕР/Програмні РРО/Відеоуроки/Як завантажити програмне рішення ПРРО Каса (https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/video-lessons/).

Крім того, фахівці звернули увагу на позитивні аспекти використання реєстраторів розрахункових операцій та/або програмних реєстраторів розрахункових операцій для суб`єктів господарювання.

Наприкінці семінару учасники заходу отримували вичерпні відповіді на свої запитання щодо нововведень у застосуванні реєстраторів розрахункових операцій та/або програмних реєстраторів розрахункових операцій.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine