Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про порядок та терміни реєстрації ПРРО під час онлайн засідання «круглого столу»

, опубліковано 17 листопада 2021 о 16:54

Сьогодні в столичній податковій проведено чергове онлайн засідання «круглого столу» для представників бізнесу столиці. Тема заходу: «Порядок та терміни реєстрації ПРРО».

Відкриваючи захід, заступник начальника столичної податкової Інна Якушко повідомила: «Для реєстрації ПРРО подається Заява про реєстрацію програмних реєстраторів розрахункових операцій за формою № 1-ПРРО
(J/F 1316602)».

Під час заходу фахівці податкової м. Києва наголосили, що реєстраційна заява за формою № 1-ПРРО подається виключно в електронній формі за основним місцем обліку суб’єкта господарювання як платника податків засобами Електронного кабінету або засобами телекомунікацій.

«У разі відсутності підстав для відмови у реєстрації, ПРРО реєструється шляхом присвоєння програмним забезпеченням фіскального сервера фіскального номера ПРРО із внесенням даних до Реєстру програмних реєстраторів розрахункових операцій», – підкреслила Інна Валеріївна.

Також податківці зауважили, що інформація про реєстрацію ПРРО направляється суб’єкту господарювання у другій квитанції із зазначенням присвоєного під час реєстрації фіскального номера ПРРО, датою реєстрації ПРРО є дата формування фіскального номера ПРРО. 

На завершення заходу фахівці податкової м. Києва надали вичерпні відповіді на всі запитання щодо заявленої теми.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine