Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про актуальні питання щодо застосування РРО/ПРРО під час зустрічей з платниками податків столиці

, опубліковано 20 січня 2022 о 16:29

Сьогодні у Центрі обслуговування платників ДПІ Подільського району м. Києва було проведено дві тематичні зустрічі зі столичними платниками податків. Темою заходів стало обговорення важливих питань використання РРО/ПРРО суб`єктами господарювання.

У ході зустрічей податківці розповідали про основні аспекти застосування РРО/ПРРО у 2022 році, облік товарних запасів та електронні сервіси ДПС.

Під час діалогу з підприємцями працівники податкової акцентували увагу на важливих питаннях щодо використання РРО/ПРРО. Зокрема, розповідали про обов’язковість застосування РРО/ПРРО фізичними особами – підприємцями – платниками єдиного податку ІІ-ІV груп, порядок реєстрації ПРРО, а також про необхідність ведення обліку товарних запасів відповідними категоріями платників.

Крім того, фахівці столичної податкової окремо зупинилися на видах касових апаратів, детально ознайомили відвідувачів з перевагами застосування ПРРО та безкоштовним програмним рішенням від ДПС.

Столичні податківці підкреслили, що на інформаційних ресурсах ДПС Києва постійно розміщуються актуальні роз’яснювальні та презентаційні матеріали щодо РРО та ПРРО.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine