Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про порядок застосування РРО та ПРРО під час зустрічей з платниками в податковій Голосіївського району

, опубліковано 24 січня 2022 о 16:53

Сьогодні в Центрі обслуговування платників ДПІ у Голосіївському районі відбулося дві тематичні зустрічі із суб’єктами господарювання щодо застосування РРО та/або ПРРО.

Під час зустрічей податківці зауважили, що з 01 січня 2022 року платники II-IV груп в обов’язковому порядку зобов’язані використовувати при здійсненні розрахункових операцій РРО та/або ПРРО.

Фахівці податкової також наголосили, що суб’єкт господарювання, який має намір зареєструвати РРО/ПРРО повинен перебувати на обліку в контролюючому органі, а також на обліку має перебувати його господарська одиниця, де буде використовуватись ПРРО, про яку СГ повідомляє контролюючий орган відповідно до вимог п. 63.3 ст. 63 Податкового кодексу України. 

Крім цього присутніх було детально ознайомлено із покроковою інструкцією реєстрації ПРРО через Електронний кабінет, яка розміщена на сайті Державної податкової служби.

На  всі питання, які надходили від платників податків, щодо заявленої теми посадовці надавали кваліфіковані відповіді.

Роз’яснювальна робота щодо нововведень у застосуванні реєстраторів розрахункових операцій та/або програмних реєстраторів розрахункових операцій буде продовжуватися і надалі.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine