Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Реєстрація та використання ПРРО як чергова тема зустрічей з платниками Деснянського району

, опубліковано 24 січня 2022 о 17:45

З метою якісного інформування підприємницьких кіл столиці та громадськості щодо змін у законодавстві, фахівцями ДПІ у Деснянському районі ДПС м. Києва проведено дві зустрічі. Темою зустрічей стало детальне обговорення застосування РРО/ПРРО.

Під час зустрічей податківці звертали увагу суб’єктів господарювання на те, що починаючи з 01 січня 2022 року ФОП – платники єдиного податку другої, третьої та четвертої груп, незалежно від виду діяльності та обсягу доходу, зобов’язані застосовувати РРО/ПРРО при здійсненні розрахункових операцій.

Акцентувалася увага слухачів на тому, що застосування суб’єктами господарювання реєстраторів розрахункових операцій та/або програмних реєстраторів розрахункових операцій містить ряд переваг, а саме можливість: фіксувати дату, час та деталі розрахункової операції, підключення вагів, зменшення ціни для привілейованих клієнтів, вести облік товарів, формування звітності за любий період, сканування штрих-коду для отримання ціни товару з бази даних, фіксації форми оплати, підрахунку будь-яких податків та знижок тощо.

 

У ході зустрічей серед платників була розповсюджена друкована продукція з детальною інформацією щодо застосування РРО/ПРРО.

Наприкінці заходів учасники отримали вичерпні відповіді на свої запитання щодо нововведень у застосуванні реєстраторів розрахункових операцій та/або програмних реєстраторів розрахункових операцій.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine