Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про застосування ПРРО як тема для чергових зустрічей в Святошинському районі

, опубліковано 25 січня 2022 о 17:04

З метою інформування платників податків столиці щодо новацій застосування класичного РРО або ПРРО у Центрі обслуговування платників ДПІ Святошинського району відбулося дві зустрічі.

Столичні податківці розповіли, суб’єктам господарювання, що з початку року ФОП – платники єдиного податку 2, 3 та 4 груп, незалежно від виду діяльності та обсягу доходу, зобов’язані застосовувати РРО/ПРРО при здійсненні розрахункових операцій.

Слухачі мали змогу дізнатися про те, що ФОП – платники єдиного податку, що здійснюють продаж технічно складних побутових товарів, що підлягають гарантійному ремонту, а також лікарських засобів та виробів медичного призначення, ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів, дорогоцінного каміння, а також платники єдиного податку, які зареєстровані платниками ПДВ, зобов’язані вести облік товарних запасів.

Зустрічі пройшли у форматі конструктивного діалогу, під час якого всі учасники отримали вичерпні відповіді на свої запитання.

 

Наприкінці зустрічей серед платників була розповсюджена друкована продукція з детальною інформацією щодо застосування і використання РРО/ПРРО.

Практика проведення таких зустрічей буде продовжуватися і надалі.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine