Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про порядок застосування РРО та/або ПРРО платниками єдиного податку з 01 січня 2022 року розповідали податківці під час зустрічей з платниками

, опубліковано 27 січня 2022 о 15:20

Сьогодні у ЦОП ДПІ Дарницького району Головного управління ДПС у м. Києві проведено дві зустрічі зі столичними підприємцями. Під час заходів обговорювали порядок застосування РРО та/або ПРРО платниками єдиного податку з 01 січня 2022 року.

В ході заходів податківці поінформували присутніх з якого періоду підприємці – єдинники повинні застосовувати РРО та/або ПРРО.

Також податківці наголосили, що підприємець самостійно, виходячи з власних потреб, обирає вид РРО (програмний та/або апаратний) засобами якого буде здійснюватися реєстрація розрахункових операцій.

 

Водночас, посадовці зауважили, що у разі, якщо підприємець приймає рішення використовувати ПРРО замість апаратного РРО, реєстрацію апаратного РРО необхідно скасувати.

На завершення зустрічей присутні отримали друковану продукцію щодо РРО та ПРРО, а також кваліфіковані відповіді на свої запитання щодо теми заходів.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine