Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Яка інформація зазначається в реєстрі ПРРО?

, опубліковано 31 січня 2022 о 09:45

Головне управління ДПС  у  м. Києві  повідомляє, що Реєстр програмних реєстраторів розрахункових операцій – реєстр, який ведеться центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну податкову політику, до якого вносяться програмні реєстратори розрахункових операцій (далі – ПРРО) в момент присвоєння їм фіскального номера фіскальним сервером контролюючого органу, а також відомості про суб’єкта господарювання та його господарські одиниці, де застосовуються такі ПРРО, дані сертифікатів електронних підписів та/або печаток, що використовуються такими реєстраторами.

Фіскальний номер ПРРО – унікальний код, що формується фіскальним сервером контролюючого органу та присвоюється ПРРО під час реєстрації для його ідентифікації.

Звертаємо увагу, що з 01 січня 2022 року зобов’язані застосовувати реєстратори   розрахункових   операцій   та/або   ПРРО   також фізичні   особи  – підприємці – платники єдиного  податку другої,  третьої  та четвертої  груп   при здійсненні розрахункових операцій незалежно від виду діяльності та обсягу доходу. 

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine