Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівці Центру обслуговування платників Святошинського району інформують підприємців про новації у застосуванні РРО та/або ПРРО

, опубліковано 28 січня 2022 о 16:13

В рамках проведення інформаційно-роз’яснювальної кампанії щодо застосування РРО/ПРРО та з метою надання практичної допомоги платникам податків в Центрі обслуговування платників ДПІ Святошинського району проведено чергові дві зустрічі з представниками підприємницьких кіл столиці.

В ході зустрічей податківці надали вичерпні роз’яснення щодо вимог законодавства, у частині застосування РРО та/або ПРРО з 01 січня 2022 року фізичними особами – підприємцями – платниками єдиного податку, а також щодо вимог ведення обліку товарних запасів за місцем продажу.

Також фахівці столичної податкової наголосили, що на території України у сферах, визначених Законом України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР, дозволяється реалізовувати та застосовувати лише ті РРО вітчизняного та іноземного виробництва, які включені до Державного реєстру РРО, конструкція і програмне забезпечення яких відповідають конструкторсько-технологічній та програмній документації виробника.

Крім того, податківці звернули увагу учасників зустрічей на те, що Державна податкова служба для зручності платників податків розробила черговий відеоролик щодо правил застосування РРО при торгівлі в інтернеті.

На завершення заходів фахівці надали вичерпні відповіді на запитання щодо заявленої теми.

Довідково: Відеоролик можна переглянути на офіційному вебпорталі ДПС за адресою: Головна / Діяльність / Податковий аудит / Застосування РРО/ПРРО/ Відеоуроки та анімація РРО/ПРРО.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine