Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про особливості застосування РРО та/або ПРРО розповідали столичні податківці під час зустрічей з платниками

, опубліковано 31 січня 2022 о 17:17

З метою якісного інформування платників податків Києва щодо змін у законодавстві, зокрема, щодо вимог до застосування касових апаратів з 01 січня 2022 року, фахівцями ЦОП ДПІ Дарницького району Головного управління ДПС у м. Києві проведено дві зустрічі зі столичними підприємцями.

В ході зустрічей податківці наголосили, що ФОП – платники єдиного податку ІІ – ІV груп, незалежно від виду діяльності та обсягу доходу, зобов’язані застосовувати РРО або програмний РРО та видавати покупцям фіскальні чеки.

Посадовці підкреслили, що отримання покупцем фіскального чеку є гарантією на товар. За наявності такого документа, покупець, у разі необхідності, зможе отримати гарантійне обслуговування або обміняти товар.

 

Під час спілкування фахівці ДПІ поінформували про особливості застосування традиційного та програмного РРО та акцентували увагу на тому, що програмні РРО значно спрощують ведення бізнесу.

На завершення зустрічей присутні отримали друковану продукцію щодо РРО та програмних РРО, а також кваліфіковані відповіді на свої запитання щодо теми заходів.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine