Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вадим Дідок: У 2021 році понад 481 тисячу адміністративних послуг надано одинадцятьма столичними центрами обслуговування платників

, опубліковано 17 січня 2022 о 09:40

«Протягом 2021 року фахівцями центрів обслуговування платників Головного управління ДПС у м. Києві надано понад 481 тисячу адміністративних послуг, що включає видачу довiдок, свiдоцтв, лiцензiй та інше. Загалом у 2021 році кiлькiсть звернень до центрiв обслуговування платників м. Києва становила майже 530 тисяч», – повідомив під час онлайн зустрічі заступник начальника столичної податкової служби Вадим Дідок.

Також він розповів, що протягом 2021 року видано понад 105 тисяч карток платника податків з одночасним внесенням до паспортів громадян України дані про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків.

Окрім того бiльш ніж 18 тисяч громадян отримали у 2021 році відомості з Державного реєстру фiзичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податкiв.

Фахівцями столичної податкової надано майже 40 тисяч електронних довірчих послуг платникам податків, як юридичним, так і фізичним особам, для забезпечення можливості використання кваліфікованого електронного підпису.

Протягом 2021 року було зареєстровано майже 16 тисяч реєстраторів розрахункових операцій та понад 34 тисячі книг обліку розрахункових операцій.

Також зареєстровано понад 10 тисяч платників податку на додану вартість та понад 11 тисяч платників отримали витяг з реєстру платників ПДВ.

Видано майже 86 тисяч довідок про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи.

Протягом 2021 року понад 84 тисячі громадян здiйснили ресстрацiю платника єдиного податку та майже 62 тисячі платників отримали витяг з реєстру платників єдиного податку.

У 2021 році більш ніж 37 тисяч платників отримали або подовжили термiни дії лiцензiй на роздрібну та оптову торгiвлю тютюновими та алкогольними виробами.

На завершення зустрічі Вадим Дідок зазначив, що перелік адміністративних послуг, які надаються в столичних центрах обслуговування платників, а також інформаційні картки адміністративних послуг та зразки заяв можна переглянути або завантажити на субсайті Головного управління ДПС у м. Києві в розділі «Діяльність» підрозділі «Адміністративні послуги» або в банері «Центри обслуговування платників».

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine