Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У ЦОП Подільського району відбулися зустрічі щодо застосування РРО/ПРРО

, опубліковано 04 лютого 2022 о 15:54

Сьогодні у Центрі обслуговування платників ДПІ у Подільському районі Головного управління ДПС у м. Києві відбулися чергові дві зустрічі з платниками податків Києва щодо порядку застосування РРО та/або програмних РРО.

Під час заходів податківці розповідали про законодавчі вимоги щодо необхідності застосування РРО та/або програмних РРО платниками єдиного податку ІІ – ІV груп та поінформували про те, що платники єдиного податку І групи, які не використовують працю найманих осіб, здійснюють виключно роздрібний продаж товарів з торговельних місць на ринках та/або провадять господарську діяльність з надання побутових послуг населенню і обсяг доходу яких протягом календарного року не перевищує 167 розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 01 січня податкового (звітного) року відповідно до законодавчих вимог, не застосовують РРО та/або програмні РРО.

 

Фахівці столичної податкової детально поінформували присутніх про облік товарних запасів фізичними особами - підприємцями, в тому числі платниками єдиного податку.

Наприкінці зустрічей учасники заходу отримували вичерпні відповіді на свої запитання, а також друковану продукцію щодо даної теми.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine