Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про обов’язок використання РРО/ПРРО з 2022 року розповіли столичні податківці під час зустрічей з платниками податків Києва

, опубліковано 08 лютого 2022 о 15:31

Фахівці ДПІ в Оболонському районі Головного управління ДПС у м. Києві продовжують роз’яснювальну роботу з інформування платників податків про нововведення в податковому законодавстві. Зокрема, сьогодні у ЦОП Оболонського району було проведено дві зустрічі з підприємцями, які обрали спрощену систему оподаткування. Тема заходів: «Обов’язок використання РРО/ПРРО з 2022 року».

Під час діалогу з підприємцями фахівці столичної податкової розповіли про види касових апаратів, їх відмінності та як зареєструвати ПРРО.

Також податківці акцентували увагу присутніх на тому, що для їх зручності ДПС розроблено відеоролик «Хто з ФОП застосовує РРО/ПРРО?», який розміщено на сайті ДПС у розділі «Відеогалерея» вкладка «Презентаційні та інші матеріали». 

Крім того, податківці детально зупинилися на Порядку ведення обліку товарних запасів для фізичних осіб – підприємців, у тому числі платників єдиного податку.

 

На завершення зустрічей платники отримати друковану продукцію з актуальною інформацією щодо застосування РРО/ПРРО та вичерпні відповіді на всі запитання щодо заявленої теми.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine