Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проведено чергові зустрічі з платниками податків щодо реєстрації та застосування РРО/ПРРО та інших податкових новацій

, опубліковано 15 лютого 2022 о 15:44

Триває роз’яснювальна робота серед платників податків Києва щодо законодавчих змін, які відбулися у 2022 році. Так, сьогодні у Центрі обслуговування платників ДПІ Дарницького району Головного управління ДПС у м. Києві проведено дві зустрічі.

У ході зустрічей фахівці столичної податкової нагадали присутнім, що з 01 січня 2022 року підприємці ІІ – ІV груп повинні встановити та використовувати РРО та/або ПРРО.

Детально поінформували слухачів про те, як зареєструвати РРО та ПРРО, а також про переваги їх застосування у підприємницькій діяльності.

 

Крім того, посадовці акцентували увагу на тому, що з 01 січня 2022 року набрав чинності закон України від 14 грудня 2021 року № 1946-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання розвитку цифрової економіки України» (далі – закон № 1946). Відповідно до закону № 1946 резиденти Дія Сіті матимуть змогу перейти на оподаткування податком на прибуток підприємств на спеціальних умовах.

Заходи проходили у форматі діалогу, тож підприємці мали можливість поставити запитання та отримати кваліфіковані відповіді.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine