Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Декларування громадянами доходів, отриманих у 2021 році – основна тема онлайн засідання «круглого столу»

, опубліковано 12 січня 2022 о 17:05

Сьогодні в Головному управлінні ДПС у м. Києві відбулося тематичне онлайн засідання «круглого столу» для платників податків Києва за участю заступника начальника податкової м. Києва Вадима Дідка. Тема заходу: «Декларування громадянами доходів, отриманих у 2021 році».  

Під час онлайн засідання фахівці ДПС Києва детально розповіли про порядок декларування громадянами доходів, отриманих у 2021 році. Зокрема, онлайн слухачі дізналися про те, які саме доходи підлягають обов’язковому декларуванню, в які строки та в який спосіб подається декларація про майновий стан і доходи.     

«Декларацію про свій майновий стан і доходи за 2021 рік громадяни та фізичні особи, які провадять незалежну професійну діяльність, можуть подати до 03 травня 2022 року», – наголосив Вадим Дідок в ході онлайн засідання «круглого столу».  

Також податківці звернули увагу онлайн слухачів на переваги електронних сервісів ДПС, зокрема, Електронний кабінет за допомогою якого можна подати декларацію про майновий стан і доходи не відвідуючи податкову.

На завершення заходу столичні податківці надали вичерпні відповіді на всі запитання щодо заявленої теми.  

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine