Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про новації у сфері РРО розповідають фахівці столичної податкової під час зустрічей з підприємцями

, опубліковано 10 лютого 2022 о 16:19

Сьогодні у Центрі обслуговування платників ДПІ у Святошинському районі Головного управління ДПС у м. Києві було проведено чергові дві зустрічі з підприємцями столиці. Основна тема заходів: «Новації у сфері РРО».

У ході зустрічей фахівці столичної податкової зосередили увагу присутніх на новаціях, які відбулися з початку 2022 року у сфері проведення розрахункових операцій. Зокрема, податківці зазначили, що з 01 січня 2022 року підприємці, які перебувають на ІІ – ІV групі спрощеної системи оподаткування зобов’язані застосовувати РРО та/або ПРРО.

Крім того, фахівці ДПІ поінформували, що підприємці на власний вибір можуть використовувати РРО або ПРРО та звернули увагу на переваги ПРРО.


Також податківці наголосили, що на офіційному порталі ДПС України створено банер «Програмні РРО», де розміщені презентаційні матеріали щодо впровадження ПРРО, відеоуроки, актуальні запитання - відповіді, пов’язані із запровадженням програмних РРО тощо.

На завершення заходів учасники отримали друковану продукцію щодо застосування РРО та/або програмних РРО, а також вичерпні відповіді на запитання щодо заявленої теми.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine