Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Столичні податківці продовжують ознайомлювати платників із новаціями у застосуванні РРО/ПРРО

, опубліковано 11 лютого 2022 о 16:58

Сьогодні фахівці Центру обслуговування платників ДПІ у Святошинському районі Головного управління ДПС у м. Києві провели дві зустрічі з суб’єктами господарювання столиці щодо застосування РРО/ПРРО.

Під час зустрічей податківці пояснювали суб’єктам господарювання, що з початку року ФОП – платники єдиного податку 2, 3 та 4 груп, незалежно від виду діяльності та обсягу доходу, зобов’язані застосовувати РРО/ПРРО при здійсненні розрахункових операцій.

Також слухачам повідомлено про те, що ФОП – платники єдиного податку, що здійснюють продаж технічно складних побутових товарів, що підлягають гарантійному ремонту, а також лікарських засобів та виробів медичного призначення, ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів, дорогоцінного каміння, а також платники єдиного податку, які зареєстровані платниками ПДВ, зобов’язані вести облік товарних запасів.

 

Крім того, податківці поінформували слухачів, що на офіційному вебпорталі ДПС України функціонує банер «Програмні РРО», у якому можна ознайомитися із нормативно-правовими актами, презентаційними матеріалами, відеоуроками та завантажити безкоштовне програмне забезпечення для ПРРО.

Завершальні етапи зустрічей відбулися у форматі Q&A.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine