Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Столичні податківці відповідають на запитання платників щодо податкового законодавства під час зустрічей у столичних ЦОП

, опубліковано 15 лютого 2022 о 16:49

Фахівці ДПІ Солом’янського району Головного управління ДПС у м. Києві постійно проводять роз’яснювальну роботу та надають відповіді на запитання платників щодо застосування податкового законодавства. Зокрема, сьогодні у Центрі обслуговування платників Солом’янського району було проведено дві зустрічі із платниками податків столиці.

Під час зустрічей фахівці ДПІ наголосили, що з 01 січня 2022 року обов’язковим є застосування РРО/ПРРО для фізичних осіб – підприємців – платників єдиного податку ІІ – ІV  груп.

Крім того, посадовці розповіли про порядок ведення обліку товарних запасів, зокрема, які категорії підприємців та у яких випадках зобов’язані його вести.

Також податківці зауважили, що триває щорічна кампанія декларування громадянами доходів, одержаних впродовж 2021 року. Декларацію про майновий стан і доходи можна подати у паперовому вигляді або за допомогою Електронного кабінету до 03 травня 2022 року.

 

Під час зустрічей також розглянули основні положення Закону України від 03 червня 2021 року № 1525-ІХ.

Завершальні етапи заходів відбулися у форматі Q&A.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine