Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Центрі обслуговування платників ДПІ Дарницького району податківці інформують платників податків про зміни, які відбулися у законодавстві

, опубліковано 16 лютого 2022 о 16:28

З метою інформування платників податків столиці щодо новацій у податковому законодавстві у Центрі обслуговування платників ДПІ Дарницького району відбулося дві зустрічі. Під час заходів обговорювали добровільне декларування активів громадян, новації у застосуванні РРО/ПРРО та інші зміни.

У ході зустрічей фахівці столичної податкової детально розповіли про те, які платники зобов’язані застосовувати РРО/ПРРО з 01 січня 2022 року та на кого такий обов’язок не поширюється.

Крім того, податківці поінформували присутніх про обов’язок ведення обліку товарних запасів, відповідно до вимог Порядку від 03 вересня 2021 року № 496.

 

Водночас посадовці зауважили, що Законом України від 30 листопада 2021 року № 1914-ІХ запроваджуються зміни до порядку оподаткування ПДВ для операцій з постачання тютюнових виробів.

Також фахівці столичної податкової детально зупинилися на основних нормах Закону України від 15 червня 2021 року № 1539-ІХ щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів.

Заходи проходили у форматі діалогу, тож підприємці мали можливість поставити запитання та отримати вичерпні відповіді.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine