Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У ЦОП Шевченківського району податківці інформують платників податків про податкові новації

, опубліковано 22 лютого 2022 о 11:20

Сьогодні у Центрі обслуговування платників ДПІ Шевченківського району м. Києва було проведено чергові дві зустрічі зі столичними підприємцями. Під час зустрічей обговорювали новації у податковому законодавстві, які відбулися з початку 2022 року.

Податківці розповіли підприємцям про порядок застосування касових апаратів та ПРРО у разі проведення готівкових розрахунків за товари чи послуги. Зокрема, акцентували увагу підприємців, які перебувають на спрощеній системі оподаткування ІІ – ІV груп на тому, що незалежно від виду діяльності та обсягу доходу вони повинні застосовувати у своїй діяльності РРО та/або ПРРО.

Також фахівці столичної податкової нагадали присутнім про те, що триває кампанія декларування доходів громадянами та розповіли про порядок заповнення та подання декларації про майновий стан і доходи.

 

Крім того, столичні податківці нагадали учасникам зустрічей про те, що з 01 січня 2022 року набрав чинності Закон України від 14 грудня 2021 року № 1946-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання розвитку цифрової економіки в Україні».

Наприкінці заходів учасники отримали кваліфіковані відповіді на свої запитання щодо заявленої теми.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine