Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Отримання довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи

, опубліковано 23 травня 2022 о 10:06

Головне управління ДПС у м. Києві інформує, що для отримання Довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи (далі – Довідка) платник податків подає заяву до контролюючого органу за основним місцем обліку.

Заява складається з обов’язковим посиланням на відповідний нормативно-правовий акт, яким передбачено необхідність підтвердження відсутності заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи, та зазначенням найменування суб’єкта (підприємства, установи, організації), до якого (якої) довідку буде подано платником

Порядок надання довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи, затверджено наказом Міністерства фінансів України від 03 вересня 2018 року № 733.

Довідка або відмова у наданні Довідки готуються контролюючим органом протягом п’яти робочих днів з дня, наступного за днем отримання заяви.

Звертаємо увагу, що з умовами отримання Довідки, переліком підстав для відмови у її наданні, порядком та способом подання заяви тощо можна ознайомитися за посиланням:

https://kyiv.tax.gov.ua/data/material/000/430/536124/17_K_Dov_dka_pro_v_dsutn_st_zaborgovanost_.pdf