Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники єдиного податку першої – третьої груп (фізичні особи) можуть отримати витяг з реєстру платників єдиного податку через Електронний кабінет

, опубліковано 26 травня 2022 о 14:34

Головне  управління ДПС у м. Києві повідомляє, що платники єдиного податку першої, другої, третьої груп (фізичні особи) мають можливість безоплатно отримати витяг з реєстру платників єдиного податку, скориставшись засобами інформаційно-телекомунікаційної системи Електронний кабінет, вхід до якої здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua/

Для цього необхідно скористатися закладкою «Заяви, запити для отримання інформації» в меню приватної частини Електронного кабінету.

Відкривши закладку платник самостійно створює, підписує та надсилає до відповідного органу ДПС запит про отримання витягу за формою F1302101.

Водночас, у формі запиту F1302101 у полі «Спосіб отримання витягу» платник може зробити відмітку «в електронному вигляді». В подальшому, для отримання витягу, необхідно в меню «Вхідні/вихідні документи» вибрати вкладку «Вхідні» та відкрити отриману форму F1402101, яку можна роздрукувати.

Проте, звертаємо увагу, що роздрукований електронний витяг в паперовому вигляді не вважається оригіналом.

Форми запиту про отримання витягу з реєстру платників єдиного податку та витягу затверджені наказом Міністерства фінансів України від 16 липня 2019 року № 308.