Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Як подати заяву про перехід юридичної особи на оподаткування як резидента Дія Сіті – платника податку на особливих умовах?

, опубліковано 04 липня 2022 о 11:27

Головне  управління ДПС у м. Києві повідомляє, що Заява про перехід юридичної особи на оподаткування як резидента Дія Сіті – платника податку на особливих умовах (далі – Заява)  подається до контролюючого органу за податковою адресою платника або до уповноваженого органу (центральний орган виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізацію державної політики у сфері цифрової економіки) під час звернення про набуття статусу резидента Дія Сіті у порядку, встановленому Законом України «Про стимулювання розвитку цифрової економіки в Україні», засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням вимог розділу ІІ Податкового кодексу України та законів України «Про електронні документи та електронний документообіг», «Про електронні довірчі послуги».

Заяву може бути подано засобами інформаційно-телекомунікаційної системи «Електронний кабінет», вхід до якої здійснюється за адресою: cabinet.tax.gov.ua (розділ «Листування з ДПС»).

Форму Заяви та Порядок подання та розгляду такої Заяви затверджено наказом Міністерства фінансів України від 17 березня 2022 року № 99.

Звертаємо увагу, що з умовами подання Заяви, переліком підстав для відмови, переліком документів, необхідних для її подання, порядком та способом подання таких документів тощо можна ознайомитися за посиланням:

http://10.80.48.33/data/material/000/481/589963/_nformats_Kartka_D_ya_S_t_pereh_d.docx