Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У І півріччі 2022 року зафіксовано понад 233 тисячі звернень до ЦОПів м. Києва щодо отримання адміністративних послуг

, опубліковано 11 липня 2022 о 09:09

Протягом січня - червня 2022 року зафіксовано понад 233 тисячі звернень до центрів обслуговування платників Києва щодо отримання адміністративних послуг. Так, кількість наданих адміністративних послуг становить понад
213 тисяч, що охоплює видачу довідок, свідоцтв, ліцензій та інше.

Видано понад 30 тисяч карток платника податків та внесено до паспортів громадян України дані про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків.

За шість місяців поточного року майже 6 тисяч громадян отримали відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

Платникам податків, як юридичним, так і фізичним особам, для забезпечення можливості використання кваліфікованого електронного підпису протягом січня – червня 2022 року надано майже 14 тисяч електронних довірчих послуг.

У І півріччі було зареєстровано понад 4 тисячі реєстраторів розрахункових операцій та майже 8 тисяч книг обліку розрахункових операцій.

Зареєстровано понад 2 тисячі платників податку на додану вартість та понад 2 тисячі платників отримали витяг з реєстру платників ПДВ.

До ЦОПів столиці платники звертаються і стосовно отримання довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи. Так, протягом шести місяців 2022 року підготовлено та видано платникам майже 12 тисяч таких довідок.

Понад 92 тисячі фізичних та юридичних осіб здійснили реєстрацію платника єдиного податку та майже 36 тисяч платників отримали витяг з реєстру платників єдиного податку.

Окрім того, протягом січня – червня 2022 року майже 10 тисяч платників отримали або подовжили терміни дії ліцензій на роздрібну та оптову торгівлю тютюновими та алкогольними виробами.