Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Засідання «круглого столу» з представниками органів столичної влади

, опубліковано 26 липня 2022 о 16:17

Шляхи подолання незадекларованої праці, порядок сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та проведення контрольно-перевірочних заходів – обговорювали сьогодні під час засідання «круглого столу» в столичній податковій.

Участь у заході взяли в.о. начальника Головного управління ДПС у м. Києві Оксана Датій, начальник Головного управління Держпраці у Київській області Роман Семчук, перший заступник начальника Головного управління Держпродспоживслужби у м. Києві Віталій Летучий, начальник Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві Лариса Дзядевич та фахівці зазначених державних органів.

Під час засідання учасники зосередили увагу на питанні своєчасного наповнення бюджету країни, яке є надважливим в умовах воєнного стану. Також обговорили координацію спільних дій, які будуть спрямовані на забезпечення виконання державою соціальних гарантій, зокрема, провести спільні інформаційно-роз’яснювальні заходи для платників податків.

Окрім того, присутні обговорили перспективи проведення спільних перевірок щодо дотримання законодавчих норм суб’єктами господарювання.

За результатами засідання було прийнято рішення в подальшому провести спільний тренінг податківців Києва та фахівців Головного управління Держпраці у Київській області задля обміну досвідом у проведенні перевірок .

«Така співпраця буде корисною та допоможе вирішити усі нагальні питання, які спрямовані на своєчасне наповнення казни», – переконана в.о. податкової м. Києва Оксана Датій.