Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У столичній податковій відбулася зустріч з представниками бізнесу

, опубліковано 29 липня 2022 о 08:48

Днями відбулася робоча зустріч заступника начальника Головного управління ДПС у м. Києві Інни Якушко, фахівців столичної податкової з представниками бізнес-спільноти та бізнес-асоціацій столиці.

Під час заходу присутні обговорили практичні моменти, у роботі з податковими ризиками.

«Спілкування з представниками бізнесу є важливим аспектом у роботі столичної податкової служби, адже під час безпосередніх зустрічей ми дізнаємося проблемні питання бізнесу та у спільних дискусіях знаходимо шляхи їх вирішення. Ми завжди відкриті до діалогу та співпраці», –  зазначила Інна Якушко.

У ході зустрічі податківці детально розповіли про основні причини зупинення реєстрації податкових накладних та розрахунків коригування, а також озвучили типові помилки, які допускаються при реєстрації податкових накладних.

Інна Якушко зауважила на тому, що всі актуальні роз’яснення із зазначеної тематики розміщуються на субсайті Головного управління ДПС у м. Києві та офіційних сторінках у соціальних мережах ДПС Києва, зокрема й алгоритм дій платника у разі зупинення реєстрації податкових накладних та розрахунків коригування.

Нагадуємо, що для отримання консультаційної допомоги або довідкової інформації з питань виведення платників з переліку ризикових та розблокування податкових накладних платники податків можуть за номерами телефонів, які розміщені у рубриці «Контакти» на субсайті Головного управління ДПС у м. Києві.