Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У столичній ДПС почала роботу комунікаційна податкова платформа

, опубліковано 04 серпня 2022 о 12:28

Оновлений формат співпраці столичної податкової з представниками бізнесу сприятиме ефективній комунікації податківців з бізнес-спільнотою та громадськістю.

Ключова мета роботи платформи – пришвидшення вирішення актуальних питань громадськості і бізнес-спільноти та прийняття відповідних управлінських рішень.

У рамках роботи платформи податковою Києва визначено комунікатора, який надаватиме зворотній зв'язок учасникам платформи.

Щоб оперативно зв’язатися з комунікатором необхідно надіслати звернення на електронну адресу комунікаційної податкової платформи - kyiv.ikc@tax.gov.ua

Водночас, зазначимо, що офіційні електронні скриньки Головного управління ДПС у м. Києві, які зазначені в рубриці «Контакти» на субсайті Головного управління ДПС у м. Києві вебпорталу ДПС також продовжують функціонувати, отже платники і надалі можуть надсилати свої запити за адресами, відповідно до тематики зверненнь.

Нагадаємо, комунікаційна податкова платформа започаткована Державною податковою службою і працює з червня 2020 року. Невдовзі такий формат співпраці з бізнесом та громадськістю запрацює і у інших регіонах.

Слідкуйте за оновленням інформації на офіційних сторінках.

Підписатися на YouTube-канал Головного управління ДПС у м. Києві:

https://cutt.ly/UgBni5e    

Комунікаційна податкова платформа для громадськості та бізнес-спільноти:  kyiv.ikc@tax.gov.ua

Підписатися на телеграм-канал ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua