Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці столиці провели семінар для платників податків міста Києва

, опубліковано 10 серпня 2022 о 16:34

Сьогодні, 10 серпня, в Головному управлінні ДПС у м. Києві відбувся семінар на тему: «Актуальні роз’яснення (рекомендації) щодо подання пояснень та відповідних документів по розблокуванню податкових накладних/розрахунків коригування, реєстрацію яких зупинено». Участь в заході взяли провідні фахівці ДПС Києва та платники податків столиці.

Спікери ознайомили учасників заходу з порядком дій у разі зупинки реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних.

Також податківці детально розповіли, яка існує проблематика під час подання пояснень та необхідних документів до ПН/РК, реєстрацію яких зупинено, та закцентували увагу платників на необхідності дотримання вимог податкового законодавства.

Окрім того, слухачам було наведено приклади господарських операцій при яких блокуються ПН/РК та конкретизовано на яких саме етапах відбувається таке блокування.

По завершенню семінару кожен учасник мав змогу поставити спікерам додаткові запитання щодо теми заходу. Також присутнім було надано друковану продукцію щодо порядку дій у разі віднесення платника до переліку ризикових платників або зупинення ПН/РК.

Підписатися на YouTube-канал Головного управління ДПС у м. Києві:

https://cutt.ly/UgBni5e    

Комунікаційна податкова платформа для громадськості та бізнес-спільноти:  kyiv.ikc@tax.gov.ua

Підписатися на телеграм-канал ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua