Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У столичній податковій відбувся вебінар для платників податків Києва

, опубліковано 12 серпня 2022 о 15:02

Днями, фахівцями столичної податкової служби було організовано та проведено вебінар у форматі ZOOM конференції для платників податків Києва.

Тема заходу: «Організація та проведення фактичних перевірок та застосування фінансових (штрафних) санкцій за наслідками таких перевірок в умовах воєнного стану».

Заступник начальника управління – начальник відділу перевірок трудових відносин управління фактичних перевірок Станіслав Кубрін наголосив слухачам, що внесеними змінами до Податкового кодексу України, а саме Законом України від 12.05.2022 № 2260-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей податкового адміністрування податків, зборів та єдиного внеску під час дії воєнного, надзвичайного стану» дозволено проведення фактичних перевірок з підстав визначених у п. 80.2 статті 80 ПКУ, зокрема: дотримання норм законодавства з питань регулювання обігу готівки, розрахункових та касових операцій (застосування РРО/ПРРО); наявності ліцензій; дотримання норм трудового законодавства.

Окрім того, під час вебінару було акцентовано увагу на питанні застосування  штрафних санкцій при не застосуванні РРО/ПРРО та використанні праці офіційно не працевлаштованих осіб тощо.

В свою чергу столичні платники скористались можливістю поставити свої запитання за темою та отримати фахові відповіді, які стануть в нагоді при здійсненні тематичної фінансово-господарської діяльності.

Підписатися на YouTube-канал Головного управління ДПС у м. Києві:

https://cutt.ly/UgBni5e    

Комунікаційна податкова платформа для громадськості та бізнес-спільноти:  kyiv.ikc@tax.gov.ua

Підписатися на телеграм-канал ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua