Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна платформа працює: відбулася онлайн-зустріч фахівців столичної податкової з представниками ВГО АППУ та бізнесом

, опубліковано 07 вересня 2022 о 16:01

В рамках комунікаційної податкової платформи сьогодні, 7 вересня, у столичній ДПС відбулася онлайн-зустріч податківців міста Києва з ВГО «Асоціація платників податків України» та представниками бізнесу. Ключова тема обговорення – віднесення підприємства до категорії ризикових.

Відкрила захід генеральний директор ВГО АППУ Людмила Герасименко, яка зосередила увагу учасників заходу на загальних проблемах віднесення платника податку до категорії ризикових, блокування ПН/РК та Таблиць даних платника податків.

У ході зустрічі столичні податківці обговорили причини віднесення підприємства до категорії ризикових, а також закцентували увагу на необхідності дотримання вимог податкового законодавства.

Онлайн-зустріч відбулася у форматі конструктивного діалогу.

Нагадуємо, що комунікаційна податкова платформа Головного управління ДПС у м. Києві продовжує активно працювати, задля якісної та оперативної комунікації з представниками бізнес-спільноти та громадськості. Якщо у вас виникли питання, надішліть запит на електронну скриньку платформи: kyiv.ikc@tax.gov.ua і наші фахівці оперативно нададуть зворотній зв’язок.   

Підписатися на YouTube-канал Головного управління ДПС у м. Києві:

https://cutt.ly/UgBni5e    

Комунікаційна податкова платформа для громадськості та бізнес-спільноти:  kyiv.ikc@tax.gov.ua

Підписатися на телеграм-канал ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua