Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У столичній ДПС відбувся семінар на тему: «Актуальні роз'яснення (рекомендації) щодо подання пояснень та відповідних документів по розблокуванню податкових накладних/розрахунків коригування, реєстрацію яких зупинено»

, опубліковано 14 вересня 2022 о 12:00

Сьогодні у Головному управлінні ДПС у м. Києві було проведено семінар для столичних платників податків під час якого обговорювались питання щодо алгоритму дій платників податків у разі зупинення реєстрації податкових накладних і розглядались основні причини блокування таких податкових накладних та розрахунків коригування.

Під час заходу фахівці столичної податкової надали практичні рекомендації щодо подання пояснень та відповідних документів для розблокування податкових накладних/розрахунків коригування, реєстрацію яких зупинено.

Окрім того, спікери проаналізували найбільш поширені помилки, які призводять до блокування податкової накладної/розрахунку коригування.

Семінар відбувся у форматі діалогу, що дало можливість платникам отримати кваліфіковану відповідь на їх питання.

На завершення, учасникам заходу було надано друковану продукцію щодо алгоритму дій у разі зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування та віднесення платника податку до переліку ризикових.

Підписатися на YouTube-канал Головного управління ДПС у м. Києві:

https://cutt.ly/UgBni5e    

Комунікаційна податкова платформа для громадськості та бізнес-спільноти:  kyiv.ikc@tax.gov.ua

Підписатися на телеграм-канал ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua