Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Протягом 8 місяців поточного року надійшло понад 311 тисяч звернень до столичних ЦОП

, опубліковано 19 вересня 2022 о 09:28

«З початку 2022 року кiлькiсть звернень до центрiв обслуговування платників столиці, щодо отримання адміністративних послуг становить понад 311 тисяч. За період січень – серпень поточного року надано понад 282 тисячі адміністративних послуг, що включає в себе видачу довiдок, свiдоцтв, лiцензiй та інше», – розповіла в.о. начальника Головного управління ДПС у м. Києві Оксана Датій.

Так, видано понад 47 тисяч карток платника податків з одночасним внесенням до паспортів громадян України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків.

Кiлькiсть громадян, які протягом 8 місяців 2022 року отримали відомості з Державного реєстру фiзичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податкiв складає майже 9 тисяч осіб.

Платниками податків, як юридичними так і фізичними особами, отримано понад 18 тисяч електронних довірчих послуг, для забезпечення можливості використання кваліфікованого електронного підпису.

З початку поточного року було зареєстровано майже 6 тисяч реєстраторів розрахункових операцій та понад 10 тисяч книг обліку розрахункових операцій.

Також зареєстровано майже 4 тисячі платників податку на додану вартість та майже 4  тисячі платників отримали витяг з реєстру платників ПДВ.

Окрім того, видано понад 16 тисяч довідок про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи.

Більш ніж 109 тисяч громадян здiйснили реєстрацiю платника єдиного податку та понад 51 тисяча платників отримали витяг з реєстру платників єдиного податку.

За січень – серпень 2022 року понад 14 тисяч платників отримали або подовжили термiни дії лiцензiй на роздрібну та оптову торгівлю.

Також Оксана Датій нагадала, що адреси, номери телефонів та режим роботи центрів обслуговування платників Головного управління ДПС у м. Києві можна переглянути за посиланням: https://kyiv.tax.gov.ua/okremi-storinki/arhiv2/485188.html

З переліком адміністративних послуг, що надаються столичними ЦОП можна ознайомитися перейшовши за посиланням: https://kyiv.tax.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/

Підписатися на YouTube-канал Головного управління ДПС у м. Києві:

https://cutt.ly/UgBni5e    

Комунікаційна податкова платформа для громадськості та бізнес-спільноти:  kyiv.ikc@tax.gov.ua

Підписатися на телеграм-канал ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua