Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Протягом січня – вересня 2022 року зафіксовано 354 тисячі звернень до центрів обслуговування платників ДПС Києва

, опубліковано 12 жовтня 2022 о 11:38

За січень – вересень 2022 року кiлькiсть звернень до центрiв обслуговування платників м. Києва, щодо отримання адміністративних послуг становить 354 тисячі.

Протягом дев’яти місяців 2022 року надано майже 325 тисяч адміністративних послуг, що включає в себе видачу довiдок, свiдоцтв, лiцензiй та інше.

Зокрема, видано понад 57 тисяч карток платника податків з одночасним внесенням до паспортів громадян України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків.

Кiлькiсть громадян, які у січні – вересні 2022 року отримали відомості з Державного реєстру фiзичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податкiв складає майже 11 тисяч осіб.

З метою забезпечення можливості використання кваліфікованого електронного підпису платниками податків, як юридичним так і фізичним особам, надано майже 21 тисячу електронних довірчих послуг.

Протягом січня – вересня 2022 року було зареєстровано майже 7 тисяч реєстраторів розрахункових операцій та понад 12 тисяч книг обліку розрахункових операцій.

З початку 2022 року зареєстровано 4 тисячі суб’єктів господарювання платників податку на додану вартість,  окрім того, 4 тисячі платників отримали витяг з реєстру платників ПДВ.

Підготовлено та видано майже 19 тисяч довідок про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи.

Протягом 9 місяців 119 тисяч суб’єктів господарювання зареєстровано платниками єдиного податку. Майже 59 тисяч платників отримали витяг з реєстру платників єдиного податку.

За січень – вересень 2022 року платникам податків надано 18 тисяч послуг ліцензування оптової та роздрібної торгівлі підакцизної групи товарів та зберігання пального.

Підписатися на YouTube-канал Головного управління ДПС у м. Києві:

https://cutt.ly/UgBni5e    

Комунікаційна податкова платформа для громадськості та бізнес-спільноти:  kyiv.ikc@tax.gov.ua

Підписатися на телеграм-канал ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua