Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ДПС Києва проведено зустріч із представниками ІГС та бізнесасоціаціями столиці

, опубліковано 09 листопада 2022 о 16:18

Сьогодні, 09 листопада, в стінах Головного управління ДПС у м. Києві, в межах комунікаційної податкової платформи відбулася зустріч провідних фахівців столичної податкової з представниками інститутів громадянського суспільства та бізнесасоціаціями Києва.

Серед учасників заходу були, зокрема, представники ТВ АППУ у м. Києві, Спілки українських підприємців, Європейської бізнес асоціації, Асоціації "Укрлегпром", Асоціації рітейлерів України, Українського клубу аграрного бізнесу, ГС «Фундація центр змін», Українського Союзу промисловців і підприємців, Всеукраїнської асоціації пекарів.

Під час зустрічі столичні податківці роз’яснили учасникам заходу зміни до Порядку зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 11.12.2019 №1165 (зі змінами).

Окрім того, фахівці ДПС Києва надали практичні рекомендації щодо подання пояснень та відповідних документів для розблокування ПН/РК, реєстрацію яких зупинено.

На завершення заходу, представники бізнесасоціацій та ІГС мали змогу поспілкуватися з податківцями у форматі прямого діалогу та отримати інформаційну та роз’яснювальну допомогу з питань, що стосуються їх господарської діяльності.

Підписатися на YouTube-канал Головного управління ДПС у м. Києві:

https://cutt.ly/UgBni5e    

Комунікаційна податкова платформа для громадськості та бізнес-спільноти:  kyiv.ikc@tax.gov.ua

Підписатися на телеграм-канал ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua