Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Чергова зустріч зі столичними платниками

, опубліковано 10 листопада 2022 о 14:14

Сьогодні, 10 листопада, в Головному управлінні ДПС у м. Києві відбулася чергова зустріч з платниками податків щодо роз'яснення змін внесених до  положень постанови Кабінету Міністрів України від 11.12.2019 № 1165 "Про затвердження порядків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних" (із внесеними змінами).

Під час зустрічі податківці поінформували присутніх про зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 11.12.2019 р. № 1165 «Про затвердження порядків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних».

Лектори детально зупинилися на питаннях щодо дій платників податків у разі зупинення реєстрації ПН/РК в Єдиному реєстрі податкових накладних. Також присутні мали змогу почути рекомендації щодо заповнення Таблиць даних платника.

Окрім того, фахівці ДПС Києва надали практичні рекомендації щодо подання пояснень та відповідних документів для розблокування ПН/РК, реєстрацію яких зупинено.

На завершення заходу були надані відповіді на запитання учасників зустрічі.

Підписатися на YouTube-канал Головного управління ДПС у м. Києві:

https://cutt.ly/UgBni5e    

Комунікаційна податкова платформа для громадськості та бізнес-спільноти:  kyiv.ikc@tax.gov.ua

Підписатися на телеграм-канал ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua