Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З початку року до столичних центрів обслуговування платників надійшло 420 тисяч звернень

, опубліковано 14 грудня 2022 о 09:43

Протягом 11 місяців поточного року фахівцями столичних центрів обслуговування платників надано 385 тисяч адміністративних  послуг (це видача довідок, свідоцтв, ліцензій та іншого). Всього до столичних ЦОП надійшло 420 тисяч звернень щодо отримання адміністративних послуг.

Із загальної кількості наданих послуг за січень – листопад 2022 року, видано майже 70 тисяч карток платника податків з одночасним внесенням до паспортів громадян України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Також майже 14 тисяч громадян отримали відомості з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

З метою забезпечення можливості використання кваліфікованого електронного підпису платниками податків, як юридичними так і фізичними особами, отримано майже 24 тисячі електронних довірчих послуг.

Окрім того, з початку 2022 року зареєстровано понад 8 тисяч  реєстраторів розрахункових операцій та понад 15 тисяч книг обліку розрахункових операцій.

Також 5 тисяч СГД здійснили реєстрацію платника ПДВ та майже 6 тисяч платників отримали витяг з реєстру платників ПДВ.

Упродовж 11 місяців 2022 року 133 тисячі суб’єктів господарської діяльності здійснили реєстрацію платника єдиного податку та майже 71 тисяча платників отримали витяг з реєстру платників єдиного податку.

Перейшли на оподаткування як резидента Дія Сіті-платника податку на особливих умовах  – 94 юридичні особи.

Послугами ліцензування оптової та роздрібної торгівлі підакцизної групи товарів та зберігання пального скористалися 22 тисячі платників податків.

Також, з початку року  співробітниками центрів обслуговування платників підготовлено та видано майже 24 тисячі довідок про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи.

Підписатися на YouTube-канал Головного управління ДПС у м. Києві:

https://cutt.ly/UgBni5e

Комунікаційна податкова платформа для громадськості та бізнес-спільноти:  kyiv.ikc@tax.gov.ua

Підписатися на телеграм-канал ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua