Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У 2022 році до зведеного бюджету надійшло майже 1,2 млрд грн акцизного податку

, опубліковано 17 січня 2023 о 08:17

Упродовж 2022 року до зведеного бюджету України надійшло майже 1,2 млрд грн акцизного податку. У грудні 2022 року такі надходження склали майже 94,6 млн гривень.   

До державного бюджету за січень – грудень 2022 року спрямовано майже 277,8 млн грн акцизного податку з вироблених в Україні та ввезених на митну територію України підакцизних товарів (продукції).

За грудень 2022 року до державного бюджету надійшло акцизного податку з вироблених в Україні та ввезених на митну територію України підакцизних товарів (продукції) у сумі понад 22,6 млн гривень.

До місцевого бюджету у січні – грудні 2022 року сплачено понад 888,5 млн грн акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизними товарами. Так, лише у грудні 2022 року надходження від акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизними товарами склали майже 72 млн гривень.

Дякуємо платникам податків за те, що здійснюєте свою діяльність та сумлінно сплачуєте податки, тим самим підтримуючи економіку держави.

Підписатися на YouTube-канал Головного управління ДПС у м. Києві:

https://cutt.ly/UgBni5e

Комунікаційна податкова платформа для громадськості та бізнес-спільноти:  kyiv.ikc@tax.gov.ua

Підписатися на телеграм-канал ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua