Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Заяву про включення до Реєстру волонтерів антитерористичної операції та/або здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації можна подати через Е-кабінет 

, опубліковано 07 лютого 2023 о 10:50

Головне управління ДПС у м. Києві повідомляє, що на виконання вимог Закону України від 16 листопада 2022 року № 2757-ІХ «Про внесення змін до пункту 21 розділу VII «Прикінцеві положення» Закону України «Про благодійну діяльність та благодійні організації» щодо вдосконалення порядку включення благодійників – фізичних осіб до Реєстру волонтерів антитерористичної операції та/або здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації» в частині створення можливості подання фізичними особами – благодійниками заяви про включення/внесення змін до Реєстру волонтерів антитерористичної операції та/або здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації в електронній формі, ДПС доопрацьовано програмне забезпечення засобами якого відтепер здійснюється прийом та обробка заяви в електронній формі.

Заяву в електронній формі можна подати через Електронний кабінет або іншими засобами комунікацій. 

Електронна форма заяви (код форми F1308301) розміщена на вебпорталі ДПС за посиланням: https://tax.gov.ua/data/material/000/006/58768/Forms_servis_fiz.htm.

Отже, фізична особа – благодійник (волонтер) може подати заяву не тільки особисто, поштою або через уповноважену особу в паперовій формі, а й в електронній формі.

Довідково: Скористатись зазначеним сервісом через Електронний кабінет зможуть особи, які ідентифіковані за особистим ключем, виданим будь-яким кваліфікованим надавачем електронних довірчих послуг.

Для формування заяви після ідентифікації та входу в приватну частину Електронного кабінету необхідно пройти за маршрутом «Додатково/Ведення звітності /Створити» та обрати форму з кодом f1308301.

Після заповнення заяви здійснити перевірку, зберегти, підписати і відправити.

Підписатися на YouTube-канал Головного управління ДПС у м. Києві:

https://cutt.ly/UgBni5e

Комунікаційна податкова платформа для громадськості та бізнес-спільноти:

kyiv.ikc@tax.gov.ua

Підписатися на телеграм-канал ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua